En stund att njuta

Mjukt viskande
sitter du tett intill mig
viskar oförstårliga ord
jag förstår inget
men det låter så bra ändå

Sittär å lyssnar på
när du formar bokstav efter bokstav till ord
ord till mening
mening till slut.

Allt annat än städning

Söndag: Malins hemkomst
Städa städa städa (?) Det var damsugarslangar, musik från 90-talet ( antagligen joachims) och galna foto-ideér.
Måndag: Äntligen har väntat så länge. Min kära Jåckehh ha hitta hit, den bor i garaget just nu. Var också ut med Jåckehh. Det var så underbart.


såhär går min städning till...





Unit 102

Ska se dom ikväll.
Hittills har dom visats sig som mycket bra. Deras stil(industrial rock) faller jag totalt för.
Var en gång på deras bandövng, blev nestan chockad. Alla visste va dom skulle göra och dom gjorde det bra.


Vi "normala" uppfattar nog saker fel ibland.

Hårda människor kan inte gråta,
totalt omöjligt.
Ett uttryck räcker
orka anstränga sig i onödan.

Men tårarna rinner för dom med
Svarta dystra tårar rinner i mängder.
Hårda människor gråter.


Jag har en svag känsa av..

..att jag saknar våren. Bara lite inte mycket, sådär passlit. Vill bara tilbaka till dom stunderna där man kunde gå på leriga åkrar fotografera gamla bilar.Ha tröga stunder vid en bäck där man bara låg och njöt i solen av uppfriskande vindar fågel sång och en mild luft.







En till vän att gratulera

Tänk! Denna underbara sångfågel blev 15,igår. Fantastiskt, hon e fantastisk, och underbar och jag har kännt henne sedan hon kom hit till finland har haft otroliga stunder med henne och hoppas vi kan många flera trvliga stunder tsm.









Dikt.

Mjukt dansar du tyst på min grav
Harmoniska toner susar rullandes av din tunga,ditt stämmband
En hel synfoni fylda av tårar
spelar då han tappar varsamt min blomma
den röda valmon som var så mäktig att den sysntes på svartvita kort. Ensamt.

Ja,va hände riktigt

The Beatles Tribute Band – Eleonor Rigby



Tankar och värklighet är nog 2 olika saker,när det blir värklit..kan det vara en bra eller dårlig känska. Det finns något i det i alla fall.
Och idag 13 september 2010 blir en an mina lite bättre vänner 15. Det bästa med Sara är att hon är äkta och så otroligt underbar, en trogen person hon är helt enkelt än av dom bra,bättre människorna.


Moped damp? Damp moped?

kaos. Fick besked om att vi skulle till Beck. En svart, skum moped stod helt enkelt mitt på gården, ensam. "den här,prova" satte mig på mopeden vred nyckeln och slutligen drog jag igång den på et kick. *damp,damp* sade mopeden efter några startningar for jag iväg. Själv helt ensam på en väg. Min ursväng min panik, fick inte gräpp om bromsarna, varken fram eller bak. *DONK* så låg jag o. mopeden på marken.Det var aldeles tyst man hörde bara vinden som drog igenom gräset, fort mkt fort tog jag mig upp försökte me all makt få upp moppen,det gick. Körde tillbaka i rasande lugn fart. Senare kom en gubbe fram och sa "ta den där vägen så slipper du polisen" Mtt upprag var slutfört. Får se om jag tar damp mopeden,det vore shyst att få se mer av dess klurigheter...


En annan själ

Viljan att ha en storesyster vid namn Ester född 24 april 1992. Hon skulle tycka jag var en liten idiot,men ändå bra att ha. Vi skulle likna lite grann, men inte i hennes ögon. Hon var min störta idol! tiden gick till nutiden, vi kunde le mot varann,såg hennes blick där hon säger "det här gör vi pånytt" nesta dag var vi ovänner. Men Ester finns inte, har aldrig funnits. Bara en illusion en tanke, den var god.


Person till person

Vissa människor är helt enkelt fula eller så kan dom vara otroligt vackra. Men finns det dom som är riktikt vackra både innom och utombords? knappast,sällsynt. Så finns det människor som har sinne för humor och skratt medan somliga som är så alvarliga så alvarliga..somliga är bra på att tala medan andra har ideér men sedan när dom skall framföra så går det helt enkelt inte, det blir inget av saken. Då finns de dom som har det man ser och hör varje dag, kreaviteten. Ljuvlig musik av alla dess slag,målningar,naturen medan andra kan det met att skruva, och allt med motorer att göra.

Vi människor är så olika,det ska vi vara glada för. "jeg er skaps som jeg er og det er jeg stolt over" ._. // papp


RSS 2.0